Autobedrijf Diemen

AUTOBEDRIJF DIEMEN

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in de regio Diemen ? Kom dan langs bij AutoErkend te Diemen.

Bij AutoErkend te Diemen kunt u terecht voor betrouwbare occasions met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, Bij Auto Erkend te Diemen zorgen wij er altijd voor, dat uw in- en verkoop vlekkeloos verloopt. Met het juiste advies en tegen een eerlijke prijs. U kunt bij ons terecht voor betrouwbare occasions tegen een scherpe prijs. Ook zijn wij een erkend BOVAG bedrijf. Zo kunt u altijd met een gerust hart bij ons terecht! Wij zijn een klein, servicegericht autobedrijf, waar u altijd op de eerste plaats komt. Wij helpen u met de in- en verkoop van gebruikte personenauto’s. Daarnaast hebben wij ook een werkplaats waar u altijd terecht kunt voor onderhoud aan uw auto.

ASSORTIMENT VAN TOPMERKEN OCCASIONS

Bij AutoErkend te Diemen hebben wij een groot en divers assortiment aan occasions voor u beschikbaar van veel verschillende merken. Doordat wij onze occasions inkopen via exclusieve kanalen, kunnen wij u garanderen van topkwaliteit en voordelige prijzen. Zo hebben wij onder andere occasions van topmerken als Audi, BMW, Toyota, Renault of Volkswagen in ons assortiment.

Wanneer u op zoek bent naar een specifieke occasion, maar deze op dit moment niet in ons huidige assortiment zit, laat ons dan vooral met u mee zoeken. Wij gaan dan op zoek voor u naar de best beschikbare occasion in binnen- en buitenland. Indien de auto uit het buitenland dient te komen, dan kunt u gebruik maken van onze importservice. Wij begeleiden u bij het gehele importproces.

 

WERKPLAATS MET VAKKUNDIG OPGELEID PERSONEEL

U kunt bij de werkplaats AutoErkend te Diemen terecht voor alledaagse reparaties zoals een kleine beurt, een grote beurt of APK. Daarnaast kunt bij ons ook terecht voor bandenwisseling, airco service en ruitreparatie. Wanneer uw auto bij ons is voor reparatie, kunt u kosteloos gebruik maken van een leenauto. Bij AutoErkend te Diemen ontvangt u standaard garantie op het door ons uitgevoerde onderhoud of reparaties (BOVAG-garantie). Onze vakkundige autotechnici staan altijd voor u klaar om uw auto te onderhouden of repareren.

 

VAKKUNDIGE SERVICE EN BETROUWBAAR AUTOBEDRIJF in Diemen

Bij AutoErkend te Diemen bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Hier ontvangen wij u graag als gast om te komen kijken naar de in de showroom aanwezige occasions, of om u te voorzien van deskundig advies aangaande het onderhouden of repareren van uw auto. Voor al uw mobiliteitsvraagstukken kunt u dan ook bij ons terecht. Bij ons staat persoonlijke service voorop en wij laten dan ook graag aan u zien wat dit voor ons inhoudt. Graag tot ziens!